Tidligere kursister siger ...

"Mad for sjælen
Gods til bagagen
Dybtstikkende spadestik
Cocktail af tanker
Ballanst for livet
Basis for glæde"
Kursusdeltager

"Sikke mange AHA oplevelser. Sikke en inspiration og energi. Jeg er fuld af respekt og føler mig fuld af håb. Glad og taknemmelig for at have lært jer at kende."
Kursusdeltager

"Jeg mødte op til dette kursusforløb med store forventninger. Jeg håbede at blive en ny kvinde - OG det skete! Jeg har nu mere ro i mit sind og min sjæl. Jeg føler at jeg har fundet mig selv. Jeg er utrolig glad for at have lært jer at kende - I har fået en plads i mit hjerte"
Kursusdeltager

"Jeg var sygemeldt pga. stress og startede med samtaler. Jeg følte jeg sad i en brønd, hvor der var mørkt og intet håb for nyt lys. Ensom utrygt, koldt og med mange selvbebrejdelser. Hvorfor er jeg havnet her? Eller som i en strømpe, hvor der ikke er mulighed for at bevæge sig i nogen retning.
Dorthe hjalp mig med at komme op af stigen til lyset og solen, i det tempo jeg kunne klare. Små skridt i starten, for at forstå mig selv og hvorfor jeg havde fået stress. Dorthe vendte tingene på en positiv måde, så jeg kunne se fremad. Dorthe - Tak, det er din fortjeneste at jeg er nået så langt. Jeg har det bare så godt nu. Du har virkelig fået mig op af stolen og videre i mit liv. Jeg skulle bare have indset det for længe siden, men jeg er utrolig taknemmelig for, at du hjalp mig"
Kursusdeltager

"Det har været en fantastisk oplevelse at være sammen med så kærlige mennesker som jer. Jeg er fyldt med glæde og energi. Jeg føler mig som et nyt menneske og kan gå ud og møde verden med nye øjne. Det her kursusforløb var lige præcis det, som jeg trængte til. Tusind tak for denne gang. I har gjort mit liv bedre."
Kursusdeltager

"Lige nu, sidder jeg med en følelse af taknemmelighed. I har givet mig mulighed for at finde ind til "mig selv". I har været min mulighed for at blive guidet videre i mit liv. I indgyder til ro og tryghed - og udfordrer! Jeg beundrer jer for det I gør for andre. Kommende deltagere kan glæde sig til den gave der venter dem! I er nogle stærke og fantastiske personer, at I kan gå ind og inspirere andre mennesker på denne måde!"
Kursusdeltager

"Varme, rummelighed og glæde. Wauu! Sikke en oplevelse, og så i så skønne omgivelser. Tak for denne gang."
Kursusdeltager

Tid, ro, tanker, følelser, dybde. Jeg føler mig fyldt med glæde og ny energi. I er utrolig inspirerende. Jeg har nydt hvert øjeblik."
Kursusdeltager

"Jeg er blevet fyldt med glæde, mod, energi, overskud og tro på mig selv. Det her er nærmest det bedste jeg har gjort for mig selv"
Kursusdeltager

"DU ER BARE GLÆDE, DORTE! Du er utrolig grundig og kommer virkelig hele vejen rundt - fantastisk, trygt, spændende - og så din gennemgribende glæde, varme og omsorg! Hvor har du det dog fra?! Ja, selvfølgelig indefra - du har truffet dit valg!"
Kursusdeltager

"Kort sagt. Dette kursusforløb har reddet mit liv"
Kursusdeltager

"Det har været dejlige, forløsende og sjove dage. Dorthe, du har med din dejlige, rolige mildhed, mig i din hule hånd. Tak for din lyse fremtoning og lattermildhed - du smitter" Jeg er meget taknemmelig for at jeg fik lov til at deltage på dette kursus".
Kursusdeltager

"Jeg troede at jeg var ved at dø. Nu føler jeg mig mere levende, end nogensinde før."
Kursusdeltager
Ressourceforeningen | CVR: 36225807 | Bethesdavej 12, Snogebæk, Bornholm - Danmark | ressourceforeningen@gmail.com