RETREAT´s / Retreat d. 04.-06. Oktober, 2019
 

STRIKKE-Camp D. 04.-06. Oktober

Kreativt Retreat

Velkommen til en vidunderlig "Strikke-Camp" - en hel weekend, for alle der elsker at nørkle med uld, strik, hækling, garn og alle de skønne kreative udfoldelsesmuligheder der er i denne verden. 

Giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagens forpligtelser. Nyd tre uforstyrrede dage, omfavnet af den skønneste natur. 

Retreatet foregår på Stavnsklit, som ligger fredfyldt i skoven, lige ved vandkanten, på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde, på Bornholm. 

Brug weekenden til at forbinde dig med alle dine gode kræfter på en virkelig dejlig måde. Nyd at drage omsorg for dig selv, i godt selskab med andre, der gør det samme. 

Snup et "Helle" - hiv stikket til hverdagen ud og glæd dig til tre dage, hvor du kan lade op, spænde af og tanke energi. Oplev dig selv, fyldt med ro, nærvær og nydelse. 

Brug muligheden for at gå skønne sanselige ture ved stranden eller i skoven. Løb en tur til solopgangen på stranden, vær med til bål om aftenen, tag din yndlingsbog med eller nyd blot weekenden fuld af strik - uden andet på programmet. 

Denne "Strikke-Camp" er for alle der elsker at nørkle og sysle med kreative strikke og hækle projekter, uanset om du er nybegynder, har nørklet i mange år eller bare har lyst til at booste din kreativitet og komme igang. 

Stavnsklit sætter rammen, for en weekend hvor du, som deltager, sammen med de andre, deler fælles passion og nyder at inspirere hinanden - give ud, tage imod - og ellers blot nyde stilheden, naturen, roen og pausen fra dagligdagen. 

Du medbringer dine egne materialer og det grej du har brug for, til weekendens kreative udfoldelser. 

Der er 12 pladser på retreatet og alle får eget værelse. Hvis I er to, der gerne vil deltage sammen og dele værelse, så aftal det med os, når I tilmelder jer. 

Der er mulighed for at købe lækkert uldgarn, fra fårene omkring Stavnsklit, og der er også mulighed for at være med til at sortere dette års uld, der skal sendes afsted til spinderiet. 

Der serveres morgenmad kl. 09.00, frokost kl. 13.00 og aftensmad kl. 18.00. Alle måltider er inkluderet i prisen, og frokost og aftensmad er inkl. isvand. Øvrige drikkevarer der ønskes, kan medbringes. 

Ankomst:
Fredag d. 4. Oktober kl. 10.00 - 11.00 

Afrejse:
Søndag d. 6. Oktober kl. 15.00

Pris:
3.250,00 kr. pr. deltager

Indbetaling:
Indbetaling på reg.nr. 9570, konto nr. 11577490 i Danske Bank. 
Husk at anføre dit navn + retreat d. 4.-6. Oktober, 2019 på din indbetaling. 

Tilmelding:
Tilmelding på ressourceforeningen@gmail.com
Din tilmelding er gældende, når din betaling er modtaget. 

Afbud: 
Din tilmelding til retreatet er bindende. Bliver du forhindret er du velkommen til at overdrage din plads til en anden. Betaling refunderes ikke. 

Aflysning:
Skulle det ske, at vi må aflyse retreatet, får du besked senest to uger før, og den fulde betaling bliver refunderet. 

Rigtig hjertelig velkommen til en herlig Strikke-Camp på Stavnsklit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ressourceforeningen | CVR: 36225807 | Bethesdavej 12, Snogebæk, Bornholm - Danmark | ressourceforeningen@gmail.com