/ Retreat d. 08. - 10. November, 2019

Retreat d. 08. - 10. November, Livskraft Boost

 Rigtig hjertelig velkommen på dette dejlige efterårs retreat, med fokus på at booste vores livskraft, lade op, tanke energi og suge næring til os, undervejs i hele weekenden, hvor vi er favnet af den vidunderlige natur. 

Retreatet foregår på Stavnsklit, som er en stor dejlig ejendom, der ligger fredfyldt i skoven, lige ved vandkanten, på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde. 

Giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagens forpligtelser og nyd den omsorg du giver dig selv, ved at være med denne weekend, hvor du virkelig kan nyde, at slappe af, nyde at være dig selv, uden at skulle gør og være på en bestemt måde. 

Oplev det befriende i at være sammen med de andre deltagere, som du ikke kender i forvejen, og derfor ikke har nogen forudbestemt rolle overfor. 

Oplev dig selv fuld af fred. Mærk hvordan hele kroppen og nervesystemet falder til ro, ved at du faktisk ikke skal gøre noget, udover at drage omsorg for dig selv og forbinde dig med alle dine vidunderlige kræfter. 

"Ikke at skulle noget" er noget som vi alt for sjældent under os selv. Ro, ro, ro - til kroppen, tankerne, følelserne og til sjælen. Det er, hvad denne weekend inviterer dig til. 

Måske har du lyst til at stå tidligt op og nyde solopgangen på en gå tur på stranden eller slendre en tur gennem skoven og virkelig giv e dig selv lov til at lytte, sanse, dufte og mærke, hvor dejligt det er at være i og med naturen. 

Der er cykler til rådighed, hvis du vil cykle dig en tur, gennem skoven ind til Snogebæk. 

Medbring gerne gode bøger, strikketøj, skriveredskaber, dagbog/notesbog eller andet, som du forestiller dig at du vil nyde at have med. 

Lad dig drage omsorg for, med freden, den gode mad og den vidunderlige natur. 

Vi spiser morgenmad kl. 09.00, frokost kl. 13.00 og aftensmad kl. 18.00. Derudover kaffe/te, frugt og lækkerier i passende mængder fordelt ud over weekenden. 

Der er morgen yoga kl. 07.00 - 08.15 og aften yoga kl. 20.00 - 21.15, for alle der har lyst. Dejlige, enkle øvelser, som absolut alle kan være med til og en skøn afspænding til slut. 

Der er 12 pladser på retreatet, og som gæst får du dit eget værelse. Er I to personer, der vil deltage sammen og dele værelse, så aftal det med os, i forbindelse med tilmelding. 

Glæd dig til dette EMPOWERMENT Retreat - hvor vi bruger ro´en og naturen til at booste livskraft, glæde og energi og oplev hvordan du rejser hjem, med helt fornyede kræfter. 

Ankomst:
Fredag d. 8. november kl. 10.00 - 11.00

Afrejse: 
Søndag d. 10. november kl. 15.00

Adresse:
Stavnsklit
Bethesdavej 12, Snogebæk
3730 Nexø

Pris:
3.250,00 kr. pr. deltager

Tilmelding:
Tilmelding på ressourceforeningen@gmail.com 

Betaling:
Indbetaling på reg.nr. 9570, konto nr. 11577490 i Danske Bank. 
Husk at anføre dit navn + retreat d. 8.-10. november, 2019 på din indbetaling. 
Din tilmelding er gældende når din indbetaling er modtaget. 

Afbud: 
Din tilmelding er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at overdrage din plads til en anden. Betaling refunderes ikke. 

Aflysning
Skulle vi blive nødt til at aflyse retreatet, vil du få besked senest to uger inden og den fulde betaling vil blive tilbagebetalt. 

Rigtig hjertelig velkommen, til en vidunderlig pause - en hel weekend, uden noget program, hvor du ikke skal gøre andet, end at nyde at være dig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ressourceforeningen | CVR: 36225807 | Bethesdavej 12, Snogebæk, Bornholm - Danmark | ressourceforeningen@gmail.com