Se hvad tidligere kursister har sagt om kursusforløbet, her

EMPOWERMENT
12 ugers kursusforløb

Onsdag d. 22.01.2020
Onsdag d. 29.01.2020
Onsdag d. 05.02.2020
Onsdag d. 12.02.2020
Onsdag d. 19.02.2020
Onsdag d. 26.02.2020
Onsdag d. 04.03.2020
Onsdag d. 11.03.2020
Onsdag d. 18.03.2020
Onsdag d. 25.03.2020
Onsdag d. 01.04.2020
Onsdag d. 08.04.2020

Der undervises alle dage, fra kl. 09.00 - 16.00
Der er kaffe/te, vand og frugt/nødder til rådighed
Deltagere medbringer egen frokost. 


Empowerment

12 ugers Empowerment proces på Bornholm

12 livsbekræftende kursusdage, og en befriende personlig udviklingsproces.
For dig, der vil skabe positiv forandring i dit liv

Har du lyst til - og brug for - en positiv forandring i dit liv, og er du træt af gentagne negative og destruktive mønstre, der fastholder dig i en tilstand, situation eller omstændighed, som du dybest set ikke ønsker? 

Oplev dig selv, komme til stede, på en rolig og fredfyldt måde, fuld af energi, overskud og handlekraft. 
 
Alt du behøver, for at tilmelde dig, og være med - er, at du har et stærkt ønske om forandring, og at du er motiveret for at gå igang med processen. Du behøver ikke at vide - hvordan i alverden det kommer til at ske - den del, bliver du hjulpet til at opdage, undervejs. 

Du kan være fuldstændig tryg. Du har "Helle". Det er dét, der er meningen, med denne proces. Det er dig, der sidder ved rattet. Det er dig selv, der har styringen, og det er dig selv der bestemmer, hvordan og hvorledes du vil omsætte det du lærer, og i hvilket tempo det skal gå. 

Dét som du er garanteret i dette forløb, er en stærk mentor ved din side, der guider dig på vej og er 100% dedikeret, til at være ved din side, på turen. 

Du kommer til at lytte til dig selv, se dig selv, mærke dig selv - opleve dig selv, på en virkelig dejlig måde, i denne dejlige forandringsproces - for du fortjener det. 

Du kommer til at arbejde med dine behov, dine ønsker, dine visioner, og du kommer også til at gå på opdagelse i mønstre, vaner og mekanismer, der evt. "står i vejen" for dig - blokerer og generer dig, men som du indtil nu, ikke har vidst hvordan du skulle tackle. 

Du lærer at frigøre dig fra gamle bindinger og afhængigheder og opløse forhindringer, på en virkelig befriende måde, således at du gør dig i stand til at opleve den virkelighed og den udgave af dig selv, som du ønsker. 

Du kommer til at lære alle dine virkelig vigtige kræfter at kende, for du kommer til at arbejde med dine tanker, følelser og krop. Du kommer til at styrke dit selvværd og opleve din egen værdi, styrke og livskraft. 

Du lærer at opbygge et Hellested i dig selv. Et sted, hvor du kan være fuldstændig tryg, og hvor du kan hvile i dig selv. Du øver dig i at balancere, centrere og fundere dig, lige der - midt i dig selv. 

Fra dette stærkte stå sted i dig selv, kommer du til at øve dig i at justere og regulere dig, ift. mødet med dig selv, andre mennesker og livet som helhed. 

Du kommer til at træne nye måder at omgås "trickere" på, sådan at situationer, begivenheder og mennesker, der før har bragt dig ud af kurs, ikke vil genere dig mere. 

Alt det, som du lærer, går du igang med at omsætte, undervejs i dette kursusforløb. Og dermed skaber du et meget stærkt fundament, for lige præcis den forandring, du har ønsket dig længe - og nu oplever, ske - i dig selv og dit liv. 


Undervisningsform:
Undervisningen er et mix af oplæg, øvelser og refleksion, i kombination med simple mindfulness-, yoga- og åndedrætsøvelser, der harmoniserer kroppen, sindet og følelseslivet. 


Underviser:
Dorthe Christensen
 
 
 
Dorthe Christensen er direktør for Stavnsklit Fonden, som i 2015 blev stiftet med kapital fra Den A.P. Møllerske Støttefond. 

Stavnsklit Fonden driver ejendommen Stavnsklit, som en ramme for livsstyrkende og ressourcestimulerende aktivitet og ophold, for mennesker i krise og i almindelighed. 

Dorthe Chrsitensen er uddannet i den finansielle sektor, og har en lang karriere i Jyske Bank bag sig. Dorthe er sidenhen uddannet som life & Business Coach hos Manning Inspire og videreuddannet i Empowerment & Release processer hos Tony Robbins, USA og i skyggeprocesser hos Debbie Ford, USA. 

Derudover er Dorthe uddannet Chok Release Master, certificeret DISC Thomas International adfærdsprofil test/tolkning samt uddannet yoga lærer hos Yogaliving, Kbh, med en videreuddannelse og overbygning på yogalæreruddannelsen hos Dana Falsetti, USA

Dorthe er også uddannet Mindfulness Instruktør, hos Byens Psykologer / Helhedspsykologi, Kbh. 

Dorthe har i over 20 år arbejdet dedikeret og passioneret for at styrke trivsel-, udvilings- og vækstprocesser i og imellem mennesker. 

I denne Empowerment proces, får du en kraftfuld personerlig udviklingsproces, med en vifte af værktøjer, viden og væren, formidlet på en positiv og virkelig befriende måde.

Alt sammen formidlet i en vidunderlig fredfyldt ramme på Stavnsklit, med masser af ro og rum til at du vil opleve en fantastisk personlig proces, med rig mulighed for at skabe indsigt, opleve indre ro og følelsen af Empowerment i dig selv, dit sind, dine følelser, din krop og dit liv.

Rigtig hjertelig velkommen. . 
 
 
Tilmelding:
Tilmelding på ressourceforeningen@gmail.com eller udfyld tilmeldingsblanketten her
 
Pris:
Kr. 12.000,00 for 12 ugers personlig empowerment proces

Indbetaling:
Indbetaling på reg.nr. 9570 konto nr. 11577490 i Danske Bank. 
Du er tilmeldt kursusforløbet, når vi har modtaget din indbetaling. 

Sted:
Undervisningen foregår i de naturskønne rammer på Stavnsklit, Bethesdavej 12, Snogebæk, 3730 Nexø og vi kommer selvfølgelig til at bruge den dejlige natur, undervejs i forløbet. 

Du vil være omfavnet af fred og ro, med rig mulighed for fordybelse og masser af plads til at være DIG, i denne Empowerment udviklingsproces. 

Rejse til/fra Bornholm:
Rejs billigt til og fra Bornholm. Bornholmerbussen afgår fra Kbh H. og du kan købe billet til både bus og båd på www.bornholmerbussen.dk 

Overnatning
Der er mulighed for at booke overnatning på Stavnsklit, i forbindelse med deltagelse på kursusforløbet. 
 
Ressourceforeningen | CVR: 36225807 | Bethesdavej 12, Snogebæk, Bornholm - Danmark | ressourceforeningen@gmail.com